• Mail-Plane+381 11 630-66-12
  • Mail-Planeorto.mc@mts.rs
Korpa - 0,00 RSD

ortopedija-mc-sediste-o-namaPreduzeće ORTOPEDIJA MC doo osnovano je kao ORTOPEDIJA MC szr 1992. godine sa samo jednim zaposlenim i bilo je orijentisano na servis invalidskih kolica. Godine 1996. osniva se ORTOPEDIJA MC doo, i u tom obliku posluje sve do danas. ORTOPEDIJA MC doo danas u svom sastavu ima veleprodaju, maloprodaju, proizvodnju i servis. Ima 19 zaposlenih sa tendecijom proširenja preduzeća na susedne kako gradove tako i države. Od 2010. pod okriljem Ortopedije MC doo Srbija, posluje i Ortopedija MC Dvorovi, Bijeljina BiH.

Svi proizvodi koje ORTOPEDIJA MC doo uvozi i prodaje registrovani su i kod Agencije za lekove i medicinska sredstva kako u Srbiji, tako i u BiH.

ORTOPEDIJA MC DOO danas je zastupnik vodećih svetskih proizvođača i distributera ortopedskih pomagala. VERMEIREN (Belgija), MEDI (Nemačka), WOLF KUNSTOFFE (Nemačka), PHARMAOUEST (Francuska), MORETTI (Italija), WOOSAM MEDICAL (Koreja), ALGEOS (Engleska), SUNCARE MEDICAL (Kina), I-MING SANITARY (Tajvan), E-LIFE (Tajvan), MERITS HEALTH (USA/Tajvan), REGENCY – SILIQUE (Taiwan), JBGS (Kina), TEH LIN (Tajvan) su firme koji su u Ortopediji MC videli partnera sa kojim će nastupati i na teritoriji EX-YU.

spacermc-ortopedija-reklamni-standmc-ortopedija-prodavnica-cacakmc-ortopedija-prodavnica-novi-sad-2mc-ortopedija-prodavnica-novi-sad-1