Antidekubitalni jastuk Conform Med

Cena: 27.500,00 RSD


Conform-logo-tekstAntidekubitalni jastuci i dušeci, za razliku od većine sličnih proizvoda, napravljeni su od prirodne gume (kaučuka).
Guma je prirodni, obnovljivi resurs za čiju preradu je potrebno potrošiti mnogo manje energije nego što je slučaj sa silikonom i sl. materijalima koji se koriste za izradu sličnih proizvoda. Uz to Conform proizvodi su potpuno biorazgradivi i ne zahtevaju nikakakve posebne mere odlaganja, pa se može reći da je ovaj proizvod 100% ekološki odgovoran.

U proizvodnji Conform Med. programa koristi se samo najčistija guma (24-015 NP Green) koja je u potpunosti oslobođena svih alergena i ispunjava sve trenutne zahteve za medicinske proizvode.

Conform jastuci dostupni su u 3 različite visine (5 – 7,5 – 10 cm) uz širok opseg veličina.

Conform Med jastuci pružaju najvišu udobnost sedenja, ograničavaju opasnost od pojave dekubita i mogu se koristiti u terapijskom procesu kod problema sa kožom. Odlikuje ih visoka elastičnost što obezbeđuje najbolje rezultate kod oslobađanja kože od pritiska, a što opet direktno obezbeđuje bolju prokrvljenost tj. bolji protok krvi u kapilarima.

antidekubitalni-jastuk-dusek-conform-med-detalj-2spacerspacer


ili rezervišite telefonom na 011/630-66-12

Kategorija: . Tags: .

Utisci

Trenutno ne postoji nijedan utisak. Ukoliko želite možete dodati vaš utisak?

Be the first to review “Antidekubitalni jastuk Conform Med”

*